• darkblurbg

Lunchen

Bij ons kunt u lekker komen lunchen, wij maken die uitsmijter exact zoals u hem hebben wilt. “Peper en zout erbij?” doordeweeks zijn wij vanaf 12.00 uur geopend. Een Espresso of een Latte Macchiato, u bent van harte welkom!
U kunt hier klikken voor de menukaart van Snackbar Mr.Ed
Maandags serveren wij een eenvoudigere lunch.

Menukaart bekijken

Borrelen

Lekker gezellig borrelen op je vrije dag of even uitblazen na het werk. Geniet en drink met je maten. Daar past uiteraard aan het einde van de middag wel een overheerlijk saté menuutje bij en dat voor een mooi prijsje van euro 9,50. Ook kunt u bij ons een heerlijke schaal bittergarnituur bestellen. Liever een tosti? Joh… geen probleem. Die maken we meteen even voor je. Eet smakelijk!

Proost

Live voetbal

“Aaaah scheids .., wat doe je nou?” Wij zijn als café perfect ingericht voor de voetbal liefhebber. Hier zitten dus de liefhebbers van Amstelveen en omgeving om samen onder het genot van het blond schuimend bier de mooiste doelpunten voorbij te zien flitsen. Goal! Goaoooooool! Wij zien het als volgt: Voetbal beleef je hier op onze 4 in serie geschakelde televisies die door de zaak heen hangen. 

Ajax wedstrijdschema

Terras

Wanneer er rond 12.00 uur een lekker warm zonnetje staat in Amstelveen, is het er goed toeven op ons terras. in het voorjaar, zomermaanden en het najaar kunt u lekker op ons terras genieten van een koel drankje, een snack of een portie ambachtelijke Oma Bobs bitterballen. Cheers!

Darten

Verder zijn wij al jaren gastheer voor dart teams vergeet dat niet! Je kunt hier altijd een pijltje gooien, maar voor de zekerheid dien je wel even te bellen of er ruimte is. Er wordt hier gedart op diverse competitie niveaus en je kunt je hier dus inschrijven voor de officiële darttoernooien. “Jij gooit triple 20 net zoals Mighty Mike? Kom je inschrijven dan!” 180!!!.
Wil je aanmelden met een team van minimaal 4 personen 
in clubverband? Dat kan via Jaap of via de DORA

Pubquiz

Altijd gezellig en bijna altijd kans op een leuke prijs!
Bovenal de gezelligheid maakt de Pubquiz van The Pub reuze leuk!
Om op de hoogte te blijven, kun je ons via Facebook of Instagram volgen!

Verjaardag

Heerlijk je verjaardagsfeest vieren, zonder alle voorbereidingen?
Wij verzorgen met veel plezier jouw verjaardagsfeest!
Van harte met je keuze!

Poolbiljart

Ook kunt u bij ons poolbiljarten, het laken is strak en het hout zit goed in de lak. Laat maar zien hoe snel jij die ballen in de hoeken speelt! De gezelligheid is begonnen. “Dat was bijna een kunststoot! Bacootje erbij?”

Vacature

Wil jij ook ons barteam versterken?
Wij zijn altijd op zoek naar goede, enthousiaste teamspelers!
Solliciteer gerust!